Appartementen La Baranda

From the Blog

Semana Santa Costa del Sol

Semana Santa – Málaga, Spanje

“Hij woont in de buurt van de Passie Week in Málaga…”

Geniet van een geweldige vakantie met Pasen, in Apartamentos La Baranda, La Carihuela stranden plan uw reis in deze prachtige stad van Torremolinos en zijn zeer dicht de stad Málaga, in Andalusië, Zuid-Spanje.

Internationaal Toeristisch Belang in 1980, de Heilige Week in Malaga is een grote gebeurtenis van een religieuze, sociale en culturele ontwikkeling wordt ieder jaar gehouden in de stad van Málaga.1 hebben processies plaats van palmzondag tot Goede Vrijdag, als zijnde de periode tot Paaszaterdag Paaszondag, toen de verrezen Jezus komt vergezeld van een vertegenwoordiging uit alle vennootschappen.

Onze Lieve Vrouw van grote kracht van de Broederschap van Barmhartigheid, Witte Donderdag.

Mercy ook bekend als “Shorty” voor de zoetheid en schijnbare kleinheid van de grootte van de Nazarener. Dit snijwerk, zo populair in Malaga werd gemaakt door de beeldhouwer Jose Navas Parejo. Zijn toewijding aan de buurt van Perchel is niet te overzien. Processie maart in de optocht met de Air Force Luchtvaart. De andere houder voor de afbeelding Broederschap, Nuestra Señora del Gran Poder, heeft te worden gekleed in het zwart met details en de zilveren kroon elke Witte Donderdag. Van de luchtvaart.

Zamarrilla: broederschap processie twee beelden van grote devotie onder de mensen van Malaga, de Maagd van bitterheid Zamarrilla bekend als de legende van de bandiet en de Christus van de Wonderen. De Broederschap heeft twee grote tronen onlangs twee banners geschilderd in olieverf op fluweel, uniek in zijn soort. Parade van de Cavalerie met de vertegenwoordiging van een band van hoorns en drums. Onze-Lieve-Vrouw van Smarten is canoniek gekroond sinds 2003.

Hope: Geniet van Archconfraternity titel, want het is het resultaat van de fusie van twee primitieve broederschappen: de Dulce Nombre de Jesús Nazareno del Paso en de Maagd van de Hoop. Onze Lieve Vrouw van de Hoop, een anonieme zeventiende eeuw toegeschreven aan de school van Pedro de Mena, geniet een grote populariteit in toewijding en Malaga stad. Deze troon wordt beschouwd als de grootste en zwaarste van de Heilige Week Malaga met een geschat gewicht van 4,95 Stap toneladas.El Nazarener is het werk van beeldhouwer Mariano Benlliure. Onze Lieve Vrouw van de Hoop werd canoniek gekroond in 1988. Het hoofdkantoor is de basiliek canonieke Heilige Naam van Jezus.

Vera Cruz +: behoren tot de Koninklijke stoet Gilden versmolten San Juan. Processie naar Christus oudste stad van Malaga, is anoniem zestiende eeuw. Hoewel de Goede Vrijdag processie vertrekt bij dageraad, is opgenomen in de donderdag. Deze processie wordt gekenmerkt door niet te gaan via de officiële route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image